Телевизия „Натурал-А“ е част от Академичен медиен комплекс „Натурал“, собственост на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Комплексът включва радио, телевизия, няколко сайта и онлайн разпространение на медийния продукт.
Телевизия „Натурал-А“ е медия с подчертан културен и образователен профил с развлекателен характер. Основната цел на телевизията е да отразява и представя полезна информация за студенти и преподаватели, да осведомява зрителите за научни постижения и образователни програми, да съобщава за новости и добри практики в академичната и научна дейност.
Акцент в програмата са различни културни фестивали, значими събития и портрети на значими личности от културния, академичен и обществен живот от Пловдив и региона. Телевизията има амбицията да представя добрите примери в обществото. Създава авторски документални филми и предавания на образователна, културна, етнографска, историческа, социална и туристическа тематика, в дух на толерантност и професионализъм.
Телевизията залага на добрия тон, на добрата новина.
Сценаристите, репортерите и операторите на телевизия „Натурал-А“ са с опит в журналистическата професия и с интереси в областта на образованието, културата и изкуството.

Пишете ни на e-mail: medianaturaltv@gmail.com

 

Copyright © 2015 TV Natural. All Rights Reserved.